O kolačićima

  O kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće, neophodne za funkcioniranje stranice.

Nužni kolačići ne sadrže Vaše osobne podatke niti ih Banka povezuje s Vašim osobnim podacima.

Kolačiće možete onemogućiti promjenom postavki Vašeg preglednika, ali to može utjecati na funkcionalnost web stranice.

Više o korištenju kolačića možete pročitati u Izjavi o privatnosti.

Mastercard pogodnosti

Kino, koncerti, hoteli, restorani, sport, shopping... Vi odaberite kategorije, a Mastercard i Maestro Vam daju popuste!

Prijavite se za Kent debitnu karticu i Kent kreditnu karticu!

Mastercard i Maestro kartice donose pogodnosti u CineStaru

Mastercard beskontaktni happy hour ponedjeljkom nastavak je promocije za korisnike Mastercard i Maestro kartica u kinima CineStar. Za svaku ulaznicu kupljenu beskontaktnom Mastercard ili Maestro karticom za projekcije koje se prikazuju ponedjeljkom, s početkom u happy houru između 19 i 20 sati, korisnike očekuje još jedna ulaznica na dar.

 

Eko Taxi

Svakog ponedjeljka i utorka korisnici ostvaruju 50% popusta za sve vožnje plaćene Mastercard karticom putem Eko Taxi aplikacije. Ostale dane u tjednu korisnici beskontaktnih Mastercard ili Maestro kartica štede 10%, kao i korisnici Mastercard kartica za plaćanja putem Eko Taxi aplikacije. Promocija je aktivna tijekom cijele godine.

A1

Ove godine, A1 i Tomato korisnici za online plaćanje Mastercard ili Maestro karticom prilikom nadoplate bona dobivaju dodatnih 20% kuna na iznos bona. Bonus kune korisnici dobivaju za svaku prvu nadoplatu u kalendarskom mjesecu, a trošiti ih mogu na sve sadržaje, i to bez ikakvog vremenskog ograničenja.

Sportski početak tjedna u Polleo Sportu

Ponedjeljkom plaćajte svojim Mastercard ili Maestro karticama u trgovinama ili na webshopu Polleo sport i ostvarite 15% popusta na cjelokupnu ponudu Zoe i Rebook brandova!

Hervis

Svakog utorka u mjesecu, u svim Hervis trgovinama u Hrvatskoj, za plaćanje beskontaktnim Mastercard i/ili Maestro karticama ostvaruje se 10% popusta. Ponuda uključuje i već snižene cijene artikala. Akcija ne vrijedi za artikle označene s 1. cijenom i VIP cijenom te ne vrijedi kod kupnje poklon-bonova.

Croatia Tickets

Na www.croatia-tickets.com kupite ulaznice za turističke atrakcije, kulturno-zabavna i sportska događanja, karte za putovanja ili aranžmane za turistička putovanja te uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom ostvarite 10% popusta.

Arena Centar

Korisnici Mastercard i Maestro kartica svake treće nedjelje i ponedjeljka u mjesecu, u sklopu projekta VIKEND+, ostvaruju do 20% popusta u odabranim trgovinama. Korisnike ovih kartica očekuju i razni pokloni te mogućnost sudjelovanja u nagradnim natječajima.

Collegium travel

Plaćanje Mastercard i Maestro karticama donosi popuste na organizaciju putovanja "Student Island 2019-maturalno putovanje u Grčku", New Year's city break u više od 10 europskih gradova, paketi za skijanje (zimski kamp u Sloveniji, KnockOut Ski Festival u Francuskoj tijekom siječnja 2020, zatvaranje skijaške sezone u Sloveniji u ožujku 2020). U periodu 21.-28.9.2019 ostvarite 200 kn popusta za Student Island putovanje Zakynthos, poseban popust za novogodišnje aranžmane u periodu od 28./29. do 1.1.2019 za putovanja za Budvu, Beograd, Krakow, Wroclaw i Sarajevo te Early Bird popust u iznosu od 400 kn za predregistraciju za Knockout Snow Festival.

 

Jadranka Grupa - hotel Bellevue

Plaćanjem smještaja Mastercard ili Maestro karticom u hotelu Bellevue 5* ostvaruju se sljedeće pogodnosti: room upgrade, VIP paket dobrodošlice u sobu ili voucher u iznosu 200 kn za SPA tretmane.

 

Hrvatski Telekom

Korisnici Mastercard i Maestro kartica ostvaruju do 30% popusta pri kupnji odabranih uređaja u Hrvatskom Telekomu. Riječ je o Apple, Huawei i Samsung uređajima, a ponuda vrijedi do isteka zaliha.