Mastercard pogodnosti

Kino, koncerti, hoteli, restorani, sport, shopping... Vi odaberite kategorije, a Mastercard i Maestro Vam daju popuste!

Prijavite se za Kent debitnu karticu i Kent kreditnu karticu!

Mastercard i Maestro kartice donose pogodnosti u CineStaru

Mastercard beskontaktni happy hour ponedjeljkom nastavak je promocije za korisnike Mastercard i Maestro kartica u kinima CineStar. Za svaku ulaznicu kupljenu beskontaktnom Mastercard ili Maestro karticom za projekcije koje se prikazuju ponedjeljkom, s početkom u happy houru između 19 i 20 sati, korisnike očekuje još jedna ulaznica na dar.

Heraldi VIP presale za korisnike Mastercard® kartica

Uz plaćanje Mastercard® karticom u razdoblju od 4. do 10. studenog ostvarite 20% popusta na sve Heraldi for men & women kolekcije za jesen/zimu. Ponuda vrijedi na sve brendove iz ponude te je dostupna u Heraldi for men & women storeovima (Frankopanska 6 i Arena Centar).

Eko Taxi

Svakog ponedjeljka i utorka korisnici ostvaruju 50% popusta za sve vožnje plaćene Mastercard karticom putem Eko Taxi aplikacije. Ostale dane u tjednu korisnici beskontaktnih Mastercard ili Maestro kartica štede 10%, kao i korisnici Mastercard kartica za plaćanja putem Eko Taxi aplikacije. Promocija je aktivna tijekom cijele godine.

Posebno iskustvo za korisnike Mastercard® i Maestro® kartica na koncertu Enriquea Iglesiasa

Enrique Iglesias će u Areni Zagreb Zagreb nastupiti 1. prosinca, a svi koji ulaznicu kupe preko sustava Eventim.hr Mastercard i Maestro karticama, ostvaruju popust od 10%. Također, plaćanje ovim karticama osigurava sudjelovanje u nagradnoj igri u okviru koje će pet sretnika osvojiti obilazak backstagea u trajanju od 20 minuta, a dva sudionika će osvojiti upoznavanje i fotografiranje s Enriqueom.


A1

Ove godine, A1 i Tomato korisnici za online plaćanje Mastercard ili Maestro karticom prilikom nadoplate bona dobivaju dodatnih 20% kuna na iznos bona. Bonus kune korisnici dobivaju za svaku prvu nadoplatu u kalendarskom mjesecu, a trošiti ih mogu na sve sadržaje, i to bez ikakvog vremenskog ograničenja.

Sportski početak tjedna u Polleo Sportu

Ponedjeljkom plaćajte svojim Mastercard ili Maestro karticama u trgovinama ili na webshopu Polleo sport i ostvarite 15% popusta na cjelokupnu ponudu Zoe i Rebook brandova!

Grga i Mastercard vode te na utakmicu Lige prvaka

Korisnici Mastercard® kartica pri plaćanju svojom karticom putem aplikacije Grga ostvaruju pogodnosti u nizu kafića i barova diljem Hrvatske, a sada Grga i Mastercard organiziraju nagradnu igru „S Grgom se druži, na tekmu produži“ u kojoj je moguće osvojiti put na jednu od utakmica Lige prvaka. Riječ je o utakmici Bayern – Tottenham koja se u Münchenu održava 11.12., a pet sretnih dobitnika će osim dvije ulaznice dobiti i pokrivene troškove puta i smještaja. Nagradna igra traje od 11.11. do 4.12., a mehanizam je sljedeći: aplikacija Grga će svim korisnicima koji skupe iznos od 50,00 kn putem Mastercard kartice dodijeliti kupon s kodom koji se može pregledati unutar aplikacije. Korisnik se na nagradnu igru prijavljuje upisivanjem web linka u pretraživač i potvrđivanjem koda kroz obrazac na web stranici. Web link je objavljen unutar kupona u aplikaciji zajedno s kodom koji je potrebno prepisati. Za više informacija pratite Facebook stranicu GRGA – Osobni konobar.

Hervis

Svakog utorka u mjesecu, u svim Hervis trgovinama u Hrvatskoj, za plaćanje beskontaktnim Mastercard i/ili Maestro karticama ostvaruje se 10% popusta. Ponuda uključuje i već snižene cijene artikala. Akcija ne vrijedi za artikle označene s 1. cijenom i VIP cijenom te ne vrijedi kod kupnje poklon-bonova.

Croatia Tickets

Na www.croatia-tickets.com kupite ulaznice za turističke atrakcije, kulturno-zabavna i sportska događanja, karte za putovanja ili aranžmane za turistička putovanja te uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom ostvarite 10% popusta.

Arena Centar

Korisnici Mastercard i Maestro kartica svake treće nedjelje i ponedjeljka u mjesecu, u sklopu projekta VIKEND+, ostvaruju do 20% popusta u odabranim trgovinama. Korisnike ovih kartica očekuju i razni pokloni te mogućnost sudjelovanja u nagradnim natječajima.

Collegium travel

Plaćanje Mastercard i Maestro karticama donosi popuste na organizaciju putovanja "Student Island 2019-maturalno putovanje u Grčku", New Year's city break u više od 10 europskih gradova, paketi za skijanje (zimski kamp u Sloveniji, KnockOut Ski Festival u Francuskoj tijekom siječnja 2020, zatvaranje skijaške sezone u Sloveniji u ožujku 2020). U periodu 21.-28.9.2019 ostvarite 200 kn popusta za Student Island putovanje Zakynthos, poseban popust za novogodišnje aranžmane u periodu od 28./29. do 1.1.2019 za putovanja za Budvu, Beograd, Krakow, Wroclaw i Sarajevo te Early Bird popust u iznosu od 400 kn za predregistraciju za Knockout Snow Festival.

Korisnici Mastercard® i Maestro® kartica ostvaruju brojne pogodnosti na Pozitivnom koncertu

Pozitivan koncert svojim će 15. izdanjem 22. i 23. studenog u Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova ujedno i završiti svoj put – s Dubioza Kolektivom kao headlinerom oba dana i uz vjerojatno najjači lineup dosad. Korisnici Mastercard i Maestro kartica ostvaruju 10% popusta pri kupnji ulaznica na eventim.hr, a ulaznice kupljene ovim karticama osiguravaju i brz pristup koncertu (fast lane) bez čekanja u redu. Također, korisnici Mastercard i Maestro kartica pri plaćanju hrane i pića za vrijeme koncerta ostvaruju 10% popusta.

 

Jadranka Grupa - hotel Bellevue

Plaćanjem smještaja Mastercard ili Maestro karticom u hotelu Bellevue 5* ostvaruju se sljedeće pogodnosti: room upgrade, VIP paket dobrodošlice u sobu ili voucher u iznosu 200 kn za SPA tretmane.

Sancta Domenica

Do kraja godine, Sancta Domenica će održavati tjedne ili mjesečne promocije u kojima korisnici Mastercard ili Maestro kartica mogu ostvariti popuste od 10% do 20% na odabranu ponudu.

Hrvatski Telekom

Korisnici Mastercard i Maestro kartica ostvaruju do 30% popusta pri kupnji odabranih uređaja u Hrvatskom Telekomu. Riječ je o Apple, Huawei i Samsung uređajima, a ponuda vrijedi do isteka zaliha.

Nagradna igra u Pan-peku za korisnike Mastercard® ili Maestro® kartica

Korisnici Mastercard i Maestro kartica imaju priliku sudjelovati u nagradnoj igri u Pan-peku te osvojiti jednu od 45 vrijednih nagrada: poklon-bon u vrijednosti od 1.000 kuna na Pan-pek club kartici, električni romobil ili Mastercard karticu s iznosom od 10.000 kuna. Nagradna igra traje od 11. studenog do 15. prosinca.

 

Zagreb Film Festival

Od 7. do 17. studenog 2019. u kinu Tuškanac, MSU, dvorani KIC, KUC Travno, NS Dubrava i Laubi predstavlja najbolje od nezavisne međunarodne i domaće filmske produkcije. Prodaja ulaznica kreće 29. listopada, a korisnici Mastercard i Maestro kartica ostvaruju 10% popusta pri kupnji ulaznica za Festival na svim fizičkim prodajnim mjestima Festivala te na zff.hr.

Mastercard i Konzum se udružuju u prikupljanju sredstava za djecu iz socijalno ugroženih obitelji

Konzum i Mastercard u sklopu kampanje World Food Programme doniraju dio iznosa od svake transakcije provedene Mastercard® i Maestro® karticama u Konzumu od 15. listopada do 15. studenog za djecu iz socijalno ugroženih obitelji. Donaciju će u jednakom omjeru uručiti Udruženju Djeca prva za pružanje pomoći socijalno ugroženim obiteljima u Hrvatskoj s djecom predškolske i školske dobi te Svjetskom programu za hranu u svrhu osiguravanja školskih obroka u Ruandi. Partnerstvo s Konzumom nastavak je Mastercardovih aktivnosti u sklopu globalnog partnerstva s UN-ovim Svjetskim programom za hranu.