O kolačićima

  O kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće, neophodne za funkcioniranje stranice.

Nužni kolačići ne sadrže Vaše osobne podatke niti ih Banka povezuje s Vašim osobnim podacima.

Kolačiće možete onemogućiti promjenom postavki Vašeg preglednika, ali to može utjecati na funkcionalnost web stranice.

Više o korištenju kolačića možete pročitati u Izjavi o privatnosti.

KentBank je uvela prvu metalnu kreditnu karticu u Hrvatskoj - sinergija luksuza i praktičnosti

S ponosom predstavljamo najnoviji dodatak našoj inovativnoj ponudi proizvoda – upoznajte prvu metalnu kreditnu karticu na hrvatskom tržištu!

Ova revolucionarna metalna kreditna kartica donosi nevjerojatnu kombinaciju luksuza i praktičnosti za naše vjerne klijente i one koji će to postati, predstavljajući tako moderan i inovativan pristup bankarstvu. Izrađena od najkvalitetnijih materijala, ova kartica pruža osjećaj vrhunske izrade i ekskluzivnosti prilikom svakog korištenja.

Glavne značajke kartice uključuju:

  • Izuzetna kvaliteta izrade: svaka transakcija postaje pravo zadovoljstvo, jer ovaj komad vrhunske izrade ostavlja neizbrisiv dojam. Osjetite dašak glamura, neka svaki vaš trenutak plaćanja bude poseban s jedinstvenom kreditnom karticom koja se ističe svojim elegantnim dizajnom.
  • Napredna sigurnost za bezbrižne transakcije: sigurnost vaših financijskih transakcija je na prvom mjestu. KentBank je novu metalnu karticu upotpunio najsuvremenijom tehnologijom zaštite kako biste mogli plaćati bez brige i sigurno.
  • Zajedno gradimo održiviju budućnost: odabirom naše metalne kartice smanjujete količinu plastičnog otpada te promičemo odgovornu potrošnju. Ova kartica je stoga i simbol naše zajedničke odgovornosti prema okolišu.

"Pripremite se za novu dimenziju bankarstva, KentBank je ovdje da vas podrži. Uvođenjem metalne kreditne kartice ulazimo u novu sferu plaćanja. Našim klijentima koji želje ljepotu, ugodu, stil, eleganciju, ali i diskreciju na ovaj način to pružamo. KentBank pokazuje svoju predanost pružanju najboljih proizvoda i usluga svojim klijentima, donoseći tako moderan i inovativan pristup bankarstvu. Ova kartica je simbol naše posvećenosti osobnom pristupu klijentima, sigurnosti, ali i i praktičnosti", rekla je Aleksandra, članica Uprave KentBank zadužena za poslovanje s građanima.

Ugovorite Vašu metalnu karticu već danas i pridružite nam se u ovom uzbudljivom novom poglavlju u svijetu premium bankarstva i iskusite sve što metalna kartica može ponuditi.