O kolačićima

  O kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće, neophodne za funkcioniranje stranice.

Nužni kolačići ne sadrže Vaše osobne podatke niti ih Banka povezuje s Vašim osobnim podacima.

Kolačiće možete onemogućiti promjenom postavki Vašeg preglednika, ali to može utjecati na funkcionalnost web stranice.

Više o korištenju kolačića možete pročitati u Izjavi o privatnosti.

 COVID-19

Novosti

Otvaranje nove poslovnice Gundulićeva 22, Split za poslovanje s građanstvom. Poslovnica Domovinskoga rata 27c ostaje otvorena za poslovanje s pravnim osobama, a poslovnica Poljička cesta privremeno se zatvara radi preuređenja.

Obaviještavamo Vas da će poslovnica KentBank d.d. Horvaćanska 53a u Zagrebu biti privremeno zatvorena od 18.07.2022. godine zbog preuređenja, a očekivano vrijeme otvaranja Poslovnice Horvaćanska je početkom rujna 2022. 

U srpnju 2022. godine očekuje se donošenje odluke o usvajanju eura u Republici Hrvatskoj i utvrđivanje fiksnog tečaja za konverziju kune u euro od strane vijeća Europske Unije. Zamjena hrvatske kune eurom vrlo je složen proces te zahtjeva veliku prilagodbu u financijskom sustavu. 


Bezvremenski dizajn novog vizualnog identiteta KentBank prati poslovnu strategiju i govori o fokusiranosti na dugoročne odnose i osobni pristup klijentu. Koncept uređenja poslovnice u središtu Zagreba estetski se bazira na tradiciji zagrebačkih donjogradskih interijera, gradskih kavana i poslovnih klubova.

KentBanka u 2022. godinu ulazi s novim identitetom i strateškim zaokretom u poslovanju s ciljem daljnjeg rasta i jačanja tržišne pozicije na hrvatskom tržištu.

Novi identitet KentBanke odražava novu poslovnu strategiju i pozicioniranje koje će se prvenstveno odraziti u individualnom pristupu i pružanju personalizirane usluge klijentu.

27.9.2021.

Kent rebranding

KentBanka je u procesu potpunog mijenjanja dizajna svog brenda kojeg smo razvijali u suradnji s čuvenom agencijom Bruketa & Žinić & Grey.

Uskoro više detalja...

Poštovani klijenti,

obavještavamo vas da su KentBank Poslovni centri za pravne osobe Zagreb od ponedjeljka 12. studenog 2021. ponovno na adresi Gundulićeva 1, Zagreb.

 

 

Poštovani klijenti,

poslovnica Zagreb Rački, na adresi Franje Račkoga 10, trajno prestaje s radom na ovoj adresi 25. lipnja 2021. godine.

Iznimno smo ponosni na našu kolegicu Goranu Smoljenović koja je kao članica DVD-a Prečko i instruktorica za obuku spasilačkih pasa sudjelovala u akcijama pronalaska i pomoći unesrećenima nakon razornog potresa na području Sisačko moslavačke županije.

Hrvatska udruga banaka poziva građane i tvrtke da s pozornošću uplaćuju donacije (novčana sredstva) građanima stradalima u potresu. Naime, određen broj građana koji je pretrpio velike materijalne štete i druge posljedice potresa ima blokirane račune.

4.11.2020.

Dan štednje

Svjetski dan štednje obilježava se svake godine 31. listopada. Taj dan posvećen je promicanju i jačanju svijesti javnosti o važnosti štednje. 

30.7.2020.

m‑token

Kako bi neometano nastavili koristiti usluge e-Kent i m-Kent Internet i mobilnog bankarstva potrebno je preuzeti NOVI m-Kent u App Store ili Google Play Storeu.

KentBanka aktivno radi na mjerama koje imaju za cilj olakšati poslovanje i život naših klijenata.

KentBanka radi sve kako bi u ovom trenutku omogućila klijentima što jednostavniji pristup bankarskim uslugama. 

Ovdje u KentBanci, naši zaposlenici su naši heroji. Svojim predanim radom, usprkos svim izazovima, svakodnevno marljivo rade i brinu o našem poslovanju i našim klijentima. Naš je moto U dobrim ste rukama, a oni omogućuju da to doista i jeste.

KentBanka do 30. lipnja 2020. neće naplaćivati naknade svojim klijentima za transakcije debitnim karticama, odnosno karticama tekućeg računima na bankomatima izvan vlastite mreže.

Potičemo Vas da ovih dana sve transakcije i usluge koje ste u mogućnosti provesti putem našeg Internet ili mobilnog bankarstva ili pak kontaktiranjem našeg kontakt centra na tel: 01/4981 900,  u ovoj iznimnoj situaciji pokušate provesti bez dolaska u poslovnicu.

Hrvatska udruga banaka poziva građane na odgovorno ponašanje zbog aktualne situacije i pojačanih preventivnih mjera zaštite od korona virusa (COVID-19).

Dočekajte goste spremni uz KentBank paket za iznajmljivače

Međunarodni časopis za gospodarstvo i financije International Finance kojeg izdaje britanski International Finance Publications dodijelio je KentBanci titulu "najinovativnijeg pružatelja usluge bankarstva malim i srednjim poduzetnicima’’.

  • Bez troška procjene nekretnine
  • Bez naknade za obradu kredita
  • U trenutku dospijeca zadnjeg anuiteta korisnik ne smije biti stariji od 70 godina
  • Odobrenje u roku 5 radnih dana po predaji potpune dokumentacije
  • Kamatna stopa vec od 3,70% uz rok otplate do 25 godina

Mustafa Suzer, vlasnik KentBanke, na 25. obljetnici osnutka Hrvatsko turske udruge prijateljstva odlikovan je Velikom poveljom prijateljstva za svoj doprinos razvoju gospodarske suradnje Hrvatske i Turske.

Što je PSD2?

Direktiva (EU) o platnim uslugama na unutarnjem tržištu ili PSD2 (Payment Service Directive) koja definira integriranje i optimiziranje europskog platnog tržišta, poticanje inovacija i konkurentnosti te unapređivanje sigurnosti elektroničkih načina plaćanja.

U procesu smo unapređenja sustava sigurnosti elektroničkih platnih usluga u svrhu poboljšanja kvalitete i sigurnosti naših usluga.

KentBanka je sudjelovala na specijaliziranom sajmu poljoprivredne mehanizacije i opreme - Farm show Osijek, održanom od 31. svibnja do 2. lipnja 2019. na prostoru Sportsko poslovne zračne luke Osijek-Čepin.

Na poslovnoj utrci HT B2Run održanoj 12. lipnja 2019. u Osijeku sudjelovalo je šest zaposlenika KentBanke.

Izvršni odbor HTUP-a dodijelio je KentBanci jubilarno priznanje za  osobitu potporu radu i doprinos razvoju hrvatsko-turskih odnosa.

KentBank d.d. je u sklopu reorganizacije i optimizacije poslovanja, donijela odluku o zatvaranju poslovnice Dubrava (Avenija Dubrava 173, Zagreb).

Na ovogodišnjim 46. Bankarskim igrama na prekrasnom Lošinju, predstavljali smo KentBanku u deset sportskih disciplina.

Obavijest o "Phishing prevari" o neovlaštenim pristupima kreditnim karticama koje dolaze s adrese 11005020.edu@juntadeandalucia.es.

U našim poslovnicama Zagreb-Ilica te Požega, od sada svoje račune možete plaćati putem samouslužnih uređaja.

Obitelj je osnova svakog društva i izvorište kvalitetnih pojedinaca koji mijenjaju društvo na bolje. I mi u KentBanci želimo mijenjati društvo na bolje dajući potporu velikim obiteljima. Pružamo im podršku za kvalitetnije življenje jer zajedno možemo puno više. 

 

KentBanka čini sve kako bi Vam olakšala pristup bankarskim uslugama te uštedjela vrijeme. Zato smo radi Vas otvorili novu poslovnicu u Splitu, ulica Domovinskog rata 27c.

Zahvaljujući poboljšanju kvalitete i strukture bilance banci KentBank potvrđen je dugoročni kreditni rejting 'A-' i kratkoročni kreditni rejting 'A-1' uz 'stabilne' izglede za oba rejtinga.

Od 21.1.2019. godine KentBank omogućava svojim klijentima, korisnicima Maestro i Mastercard kartica, kupnju putem interneta uz najviši stupanj zaštite od neovlaštenog korištenja podataka s kartice putem 3-D Secure sustava.

Već treću godinu zaredom, KentBanka je sponzor internacionalnog Božićnog košarkaškog kupa KK Dubrava koji se ove godine održava 27-29.12. u SD Dubrava.

Osim na bankomatima KentBank d.d. gotovinu bez naknade za prve 3 transakcije mjesečno ili više ovisno o ugovorenom paketu možete podizati na više od 1 000 bankomata diljem Hrvatske.

Svim našim klijentima i poslovnim partnerima želimo čestit Božić te uspješnu i veselu 2019. godinu!

Murat Betoner imenovan novim Predsjednikom Uprave KentBanke

Od studenog 2018. KentBank u ponudi ima beskontaktne Maestro kartice za građane.

 

26.10.2018.

MAGROS

Održan 30. MAGROS, najveći skup trgovaca i proizvođača

26.10.2018.

Teambuilding

19. i 20. listopada KentBanka je održala teambuilding u Lifeclass termama Sv. Martin na Muri.

Na poslovnoj utrci MAGENTA 1 B2B održanoj 13.9.2018.  u Zagrebu boje KentBanke branilo je pet naših trkača.

U poslovnici KentBank d.d. u Zadru možete plaćati stambenu pričuvu za održavanje zgrada pod upravljanjem tvrtki    NOVA SUHA d.o.o., obrt Čačić, ZARA NEKRETNINE d.o.o., UNIK i ZADAR STAN d.o.o. uz naknadu od 1,00 kn.

Uz prijenos primanja u KentBanku kamatna stopa iznosi 1,50% na štednju u dolarima na rok od godine dana!

Također nudimo mogućnost  lombardnih kredita bez izračuna kreditne sposobnosti te uz rok otplate do 120 mjeseci. Za vrijeme trajanja kredita moguće je koristiti dospjelu kamatu na depozit.

Kao klijent KentBanke također ostvarujete i povoljniji tečaj za mjenjačke poslove.

  

 

5. manifestacija poljoprivredne mehanizacije - Farm Show

U KentBanci možete za gotovinsko plaćanje općom uplatnicom ostvariti naknadu od 1,50 HRK prema sljedećim tvrtkama:

  • Vodovod i Odvodnja Šibenik d.o.o.
  • Odvodnja Vodice d.o.o.
  • Zeleni grad Šibenik d.o.o.
  • HEP ODS Šibenik
  • Grad Šibenik

 

11.7.2018.

KentBank navija

KentBanka je tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva pružila podršku hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji odijevanjem osobnih bankara i blagajnika u prepoznatljive majice s crveno-bijelim kvadratićima. Njima su se vrlo brzo pridružili i ostali zaposlenici Banke te su tom prigodom nastale fotografije u nastavku. 

KentBanka je svoju povijest započela 1998. godine, a 14. svibnja ove godine smo proslavili svoju 20. obljetnicu. Zahvaljujemo Vam na dosadašnjem povjerenju i veselimo se nastavku suradnje!

 

 

Nudimo posebne pogodnosti za ugovaranje dobrovoljnog zdravstvenog i osiguranja od posljedica nezgode u suradnji s AGRAM LIFE osiguranjem.
Svaka polica zdravstvenog osiguranja obuhvaća i obvezan sistematski pregled.

Brinite o svom zdravlju na vrijeme!