O kolačićima

  O kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće, neophodne za funkcioniranje stranice.

Nužni kolačići ne sadrže Vaše osobne podatke niti ih Banka povezuje s Vašim osobnim podacima.

Kolačiće možete onemogućiti promjenom postavki Vašeg preglednika, ali to može utjecati na funkcionalnost web stranice.

Više o korištenju kolačića možete pročitati u Izjavi o privatnosti.

20. obljetnica KentBanke

KentBanka je svoju povijest započela 1998. godine pod imenom Štedionica Brod koja se nastavila razvijati pod imenom Banka Brod sa sjedištem u Slavonskom Brodu. 2011. godina označila je veliku prekretnicu jer Banku Brod preuzima Eksen Holding, član čuvene Süzer grupe koja je jedna od najsnažnijih grupacija u Republici Turskoj. Tada dobivamo ime KentBank koje otad s ponosom nosimo.

Našu noviju povijest označilo je priznanje KentBanke najbrže rastućom bankom u Republici Hrvatskoj u 2016. godini, a svoj stalni rast i razvoj nastavljamo u smjeru digitalizacije našeg poslovanja.

14. svibnja 2018. proslavili smo 20. obljetnicu rada Banke svečanim prijemom u hotelu Esplanade s temom čuvenog vlaka Orient Express. On je povezivao Pariz preko Zagreba s Istanbulom, a tu simboliku povezivanja hrvatske i turske kulture nastavlja i KentBank. Svečanim prijemom željeli smo svima  zahvaliti na dosadašnjem ukazanom povjerenju i nazdraviti daljnjoj suradnji. Prijemu su nazočili članovi Suzer holdinga, a govore su održali predsjednik Uprave, g. Bilić, vlasnik Suzer holdinga g. Suzer te Nj.E. g. Hizlan, veleposlanik Republike Turske u Hrvatskoj.

 

Fotografije prijema pogledajte u nastavku:

 

Fotogalerija