O kolačićima

  O kolačićima

Ova stranica koristi samo nužne kolačiće, neophodne za funkcioniranje stranice.

Nužni kolačići ne sadrže Vaše osobne podatke niti ih Banka povezuje s Vašim osobnim podacima.

Kolačiće možete onemogućiti promjenom postavki Vašeg preglednika, ali to može utjecati na funkcionalnost web stranice.

Više o korištenju kolačića možete pročitati u Izjavi o privatnosti.

Tri nova člana Nadzornog odbora

U Nadzorni odbor KentBanke izabrana tri nova člana

Zdenko Adrović, Nurgün Eyüboğlu i Gürol Baloğlu novi su članovi Nadzornog odbora KentBanke. Daniela Roguljić Novak ostaje članica Nadzornog odbora, kao i predsjednik Mehmet Gani Sönmez.

Zagreb, 9. svibnja 2022. – Na glavnoj skupštini izabrana su tri nova člana Nadzornog odbora KentBanke. Tako se predsjedniku Mehmetu Ganiju Sönmezu i Danieli Roguljić Novak u Nadzornom odboru kao novi članovi pridružuju Zdenko Adrović, Nurgün Eyüboğlu i Dr. Gürol Baloğlu.

Zdenko Adrović je od 2015. direktor Hrvatske udruge banaka, a prethodno je 17 godina bio predsjednik Uprave Raiffeisenbank Austria d.d. Prije toga, u Privrednoj banci Zagreb bio je izvršni potpredsjednik za riznicu i likvidnost, kao i direktor sektora investicijskog bankarstva te zamjenik predsjednika Uprave. Predsjednik je Nadzornog odbora Atlantic Grupe.

Nurgün Eyüboğlu u Yapı Kredi banci, jednoj od najvećih privatnih banaka u Turskoj, donedavno članici UniCredita, na vodećim je pozicijama već 16 godina gdje je trenutno članica Izvršnog odbora. Cijelu karijeru provela je u bankarstvu, a prije dolaska u Yapı Kredi banku, karijeru je gradila u Koçbank A.Ş. i İktisat Bankası A.Ş.

Dr. Gürol Baloğlu posljednje dvije godine u Upravi je Kent Factoringa, a prije toga vodio je odjel revizije Süzer Grupe u čijem je sastavu i KentBank. Prije nego što se pridružio Süzer Grupi osam je godina proveo u Allianzu Turska gdje je je bio zadužen za područje revizije, a svoju karijeru krenuo je graditi u Alternatifbank. Autor je dvije knjige iz područja revizije, a uskoro mu izlazi i treća „Rizici za početnike“.